Winterdromen aan het Wolfgangmeer

Beleef de traditionele Wolfgangsee Advent, perfect geprepareerde skipistes & langlaufloipes in het Postalm Winterpark en prachtige winterwandelpaden op de Zwölferhorn. Bovendien nodigen het betoverende winterlandschap en het heerlijke wellnessaanbod uit tot pure ontspanning aan de Wolfgangsee.

© Winterwandern Postalm
Winterwandern auf der Postalm in der Wolfgangseeregion.

Contact

Wolfgangsee
Au 140
5360 St. Wolfgang im Salzkammergut

Telefoon +43 6138 8003
Fax +43 6138 8003 - 81
E-Mail: info@wolfgangsee.at
Web: wolfgangsee.salzkammergut.at

© Winterwandern in der Wolfgangseereigon
Winterwandern bei der Kapelle auf der Postalm.

Activiteiten

Activiteiten

Het betoverende winterlandschap aan de Wolfgangsee nodigt uit tot langlaufen, sneeuwschoenwandelen en skiën. Na een actieve winterdag kunt u heerlijk ontspannen met onze wellness-aanbiedingen. 

Activiteiten
© Friedenslicht Laterne im Wolfgangsee
Der Friedenslicht Laterne im Wolfgangsee im Winter.

De moeite waard

De moeite waard

Een reis naar de Wolfgangsee is een prachtige ervaring voor alle smaken en alle generaties. Vind hier de mooiste bezienswaardigheden in de winter.

De moeite waard
© Foto Oberösterreich Tourismus/Wolfgangsee/Moritz Ablinger: Im Gasthof Gamsjaga am Wolfgangsee im Salzkammergut wird Fisch serviert.
Eine Dame sitzt im Gasthof Gamsjaga am Wolfgangsee im Salzkammergut bei Tisch und bekommt gearde ein Fischgericht serviert.

Culinair

Culinair

Specialiteiten geproduceerd in de beste traditie van vakmanschap met onvervalste en natuurlijke voedingsmiddelen - dat is waar de keuken aan het Wolfgangmeer voor staat. Het motto is: proef je weg door een alpenkeuken die liefdevol wordt verzorgd.

Culinair