De Fuschlseeregion

 

De streek rond de Fuschlsee bij Salzburg is een toegangspoort tot het Salzkammergut en is beroemd om zijn bergen en meren. Maak een wandeling langs de kristalheldere Fuschlsee en neem een duik in het glinsterende turkoois-blauwe water. Ontdek rustige zwembaaien, gezellige almhutten en ruige bergtoppen met uitzicht op het meer. De steden in de regio zijn ideale start- en eindpunten voor tochten en uitstapjes. Het is slechts 30-40 minuten met de bus naar Salzburg of naar de Wolfgangsee. Hier beginnen de toproutes van het Salzkammergut: middelzware wandelingen of eMTB-fietstochten inclusief bagagetransport.

 

© Familie_mit_Gipfelkreuz©Fuschlseeregion-Groessinger
Eine Familie bezwingt den Berg und kommt beim Gipfelkreuz an. Sie heben die Arme und jubeln über den Gipfel.

Contact

Fuschlseeregion
Dorfplatz 1
5330 Fuschl am See

Telefoon +43 6226 8384
E-Mail: incoming@fuschlseeregion.com
Web: www.fuschlseeregion.com

© Fuschl-Sonnenuntergang
Mutter und Tochter am Berg beim Sonnenuntergang.

Activiteiten

Activiteiten

De recreatiemogelijkheden in de regio Fuschlsee zijn gevarieerd. Het indrukwekkende landschap staat altijd centraal, of het nu aan het turkooisblauwe meer is of op de top met zijn prachtige bergpanorama. Van de actieve sporter tot de rustzoeker, iedereen vindt hier zijn mooiste plekje.

Activiteiten
© Ploetzhof_1_©_Fuschlseeregion-Kolarik

Ervaringsplanner

Ervaringsplanner

Ontdek de regio en de mensen met hun geschiedenis en cultuur bij de verschillende bezienswaardigheden en feestelijke tradities. Attracties voor jong en oud zorgen ervoor dat u zich tijdens uw vakantie nooit hoeft te vervelen.

Ervaringsplanner
© Pofesen©ÖW/AMA/Christian_Kremser
Eine Pofese liegt auf einem Teller mit einem Schüsserl Marmelade nebenbei.

Culinair

Culinair

Hartige alpiene lekkernijen, koken in huiselijke stijl of bekroonde topgastronomie - in de regio Fuschlsee wordt genieten gevierd met aandacht voor regionale specialiteiten.

Culinair