Vakantieregio Dachstein Salzkammergut

Met een grote grijns op uw gezicht maakt u uw bochten in de sneeuw op de perfect geprepareerde pistes van de familieskigebied Dachstein West. Glijd rustig over de langlaufloipes van het langlaufcentrum Predigstuhl op 1.000 m hoogte. Sneeuwschoen door de witte pracht naar het uitkijkplatform. 5 vingers wandelen op de Dachstein Krippenstein. Duik stap voor stap in de winterwereld in uw eigen tempo op een van de vele skitochten in Bad Goisern, Gosau en Obertraun. Het ongelooflijke uitzicht op de Dachstein-gletsjer als constante metgezel. Dit is de vakantieregio Dachstein Salzkammergut in de winter. Dit zijn momenten die blijvend zijn. Jouw momenten!

 

© Hallstatt im Winter
Hallstatt im Winter.

Contact

Dachstein Salzkammergut
Bad Goisern, Gosau, Hallstatt, Obertraun
4822 Bad Goisern am Hallstättersee

Telefoon +43 5 95095
Fax +43 5 95095 - 74
E-Mail: info@dachstein-salzkammergut.at
Web: www.dachstein-salzkammergut.at

© Skitour am Dachstein
Skitour am Dachstein Gletscher bei schönem Wetter.

Activiteiten

Activiteiten

Geniet van de 160 kilometer aan pistes in een grandioos landschap in het familieskigebied Dachstein West, doe het rustig aan op het uitgebreide netwerk van langlaufloipes in alle moeilijkheidsgraden, beleef spectaculaire uitzichten op de sneeuwschoen- en skitochten - iedereen vindt in de vakantieregio zijn outdoorbelevenis.

Activiteiten
© SalzweltenHallstatt_TVBDachsteinSalzkammergut
Salzwelten in Hallstatt.

De moeite waard

De moeite waard

Indrukwekkende natuur- en cultuurmonumenten, de werelderfgoedstad Hallstatt met haar 7000-jarige geschiedenis, echt handwerk en levende traditie - dit alles en nog veel meer kunt u in de vakantieregio Dachstein-Salzkammergut ontdekken.

De moeite waard
© Foto Oberösterreich Tourismus/Dachstein Salzkammergut/Michael Grössinger: Mittagessen auf einer Hütte in der Region Dachstein-Salzkammergut.
Eine Frau und ein Mann beim Mittagessen auf einer Hütte im Dachsteingebiet, die Frau isst einen Germknödel, der Mann ein Fleischgericht, er schenkt sich gerade Weizenbier aus einer Flasche in ein Glas ein

Culinair

Culinair

In de rustieke berghutten en herbergen met idyllische gastentuinen ervaart u niet alleen gezelligheid en goed en eerlijk eten, het culinaire ambacht is ook thuis bij de vele regionale partners die hun producten met liefde voor detail een eigen signatuur geven.

Culinair